Tegelhal & Badkamers Brabant
Tegelhal & Badkamers Brabant
Savoor 11
5541 SK Reusel
0497 641 490 - info@tbbreusel.nl
Aangesloten bij
Uitleg videogesprek - Uitleg videogesprek Uitleg videogesprek - Uitleg videogesprek

Videobellen: online advies voor je badkamer

Voor advies over je badkamer hoef je de deur niet meer uit. Je kunt met ons videobellen waar je maar wilt. Heel eenvoudig via je tablet, computer, of mobiele telefoon. Een geheel vrijblijvende afspraak met je badkamerspecialist is zo gemaakt. Bespreek bijvoorbeeld eenvoudig online de wijzigingen in je badkamerontwerp. Terwijl je elkaar ziet en het computerscherm gedeeld kan worden. Zo kun je gelijk aan de slag met je badkamer of toilet!

Plan een videogesprek

Hoe werkt een videogesprek?

Een videogesprek lijkt op een gewoon gesprek maar dan via video. Je ziet de badkameradviseur op je scherm. Je kunt hem vertellen welke stijlen en producten je aanspreken en vragen stellen over je badkamerwensen. Door zijn scherm met je te delen kan je badkameradviseur je dan van alles laten zien. Zo kunnen jullie samen bijvoorbeeld tot een badkamerontwerp komen. Hoe een videogesprek werkt, leggen we je uit in 4 stappen.

Uitleg videogesprek - Hoe werkt een videogesprek?
Uitleg videogesprek - Hoe werkt een videogesprek?

Stap 1 Vraag een videogesprek aan

Via het afspraakformulier maak je een afspraak voor een videogesprek. Geef de datum en tijdstip aan waarop je graag wilt afspreken. Bij de “Toelichting’ kun je eventueel aangeven waarvoor je graag een videogesprek wilt aanvragen. Is het voor een nieuwe badkamer, een renovatie van badkamer en/of toilet? Je krijgt direct een bevestigingsmail van je afspraak. De badkameradviseur neemt vervolgens contact met je op om het online gesprek mogelijk te maken.

Stap 2 Bereid je voor

Misschien heb je al inspiratie opgedaan op onze website. En heb je hierdoor al een goed idee van je wensen. Houd dan vooral al je ideeën bij de hand om ze met ons te bespreken. Het helpt ook als je de maten van je badkamer bij de hand hebt. Zo kunnen we je goed adviseren en kunnen we mogelijk zelfs een badkamerontwerp maken. Uiteraard heb je voor het videogesprek een computer, tablet of smartphone en een goede verbinding nodig.

Uitleg videogesprek - Stap 2 Bereid je voor
Uitleg videogesprek - Stap 2 Bereid je voor

Stap 3 Het videogesprek

De badkameradviseur neemt op het afgesproken tijdstip contact met je op. Je krijgt een link waarmee je online naar het gesprek gaat. Je kunt voor het gesprek altijd even testen of je geluid en je camera werkt. De camera kun je desgewenst uitzetten door de camera uit te vinken. Ook het geluid kun je uitzetten door te kiezen voor Mute. De badkameradviseur kan eventueel zijn scherm met je delen zodat je kunt meekijken bij het ontwerpen van jouw badkamer.

Stap 4 Het vervolg

Het kan nodig zijn om een online vervolgafspraak te maken. Bijvoorbeeld om de prijsindicatie (verder) te bespreken. Of wellicht wil je toch een afspraak maken om de showroom te bezoeken. Dan kun je bijvoorbeeld de producten en materialen voor je badkamer even in het echt bekijken. Een afspraak maken in de showroom is momenteel vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk. We hopen je na 19 januari 2021 weer te mogen ontvangen.

PLAN EEN VIDEOGESPREK

Uitleg videogesprek - Stap 4 Het vervolg
Wij scoren een
11-09-2017
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Nee
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief