Tegelhal & Badkamers Brabant
Tegelhal & Badkamers Brabant
Savoor 11
5541 SK Reusel
0497 641 490 - info@tbbreusel.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Je badkamerspecialist in Reusel

Tegelhal & Badkamers Brabant

Ben je op zoek naar een badkamer of een tegelvloer? In de grote showroom van Tegelhal & Badkamers Brabant in Reusel kun je diverse badkamers, toiletten, en een uitgebreid assortiment tegelwoonvloeren bekijken. Ons eigen team ervaren vakspecialisten helpt je graag bij het realiseren van je ideale badkamer.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Couwenberg Onze showroom

Onze showroom

Wij verwelkomen je graag in onze ruime showroom in Reusel. Hier inspireren we je graag met de laatste trends en de nieuwste innovaties op badkamer- en tegelgebied. Bekijk diverse realistische badkameropstellingen. Deze geven een goed beeld van alle mogelijkheden bij je thuis. Mocht je niets vinden in de standaardmaten dan kunnen we ook een badkamer op maat voor je realiseren. We maken graag een badkamerontwerp voor je dat helemaal bij je past. Bij je gezinssamenstelling, smaak en budget. We ontzorgen je graag van A tot Z.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Erwin Couwenberg runt met hart en ziel samen met zijn team het familiebedrijf dat begin 2021 de nieuwe naam Tegelhal & Badkamers Brabant kreeg. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1963. In alles wat wij doen staat de klant altijd centraal. We gaan resultaatgericht te werk, zodat we wensen in vervulling kunnen laten gaan. We zijn trots op onze ruime ervaring en onze ontwerpkwaliteiten. Daarmee vertalen we je wensen graag naar een ontwerp dat past bij je smaak. We hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Over ons - 2. Couwenberg Ons team
Je vindt in Reusel altijd een badkamer die bij je past!

Woonvloeren in onze showroom

Je vindt bij ons de nieuwste designs in wand- en vloertegels. Wij importeren kwalitatief hoogwaardige tegels rechtstreeks van de tegelfabrikanten. Bijvoorbeeld uit de trendsettende landen Italië en Spanje. Zo kun je erop rekenen dat we in onze showroom de nieuwste designs tonen. 

LEES MEER

Over ons - 4. Couwenberg Specialiteitenblok
Over ons - 4. Couwenberg Specialiteitenblok

Tegelhal Brabant

Ben je op zoek naar tegels? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je vindt bij ons een grote collectie tegels met de nieuwste designs van de beste tegelfabrikanten. We importeren de tegels zelf rechtstreeks uit Spanje en Italië. Hierdoor kunnen we de laagste prijs bieden en geven we 10 jaar slijtagegarantie op al onze vloeren. Je vindt onze showroom Tegelhal & Badkamers Brabant in Reusel op het adres Savoor 11. Kom naar Tegelhal & Badkamers Brabant voor A-merken sanitair, vloer- en wandtegels. 

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Reusel

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Tegelhal & Badkamers Brabant

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Tegelhal & Badkamers Brabant? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Wij scoren een
11-09-2017
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Nee
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief