Tegelhal & Badkamers Brabant
Tegelhal & Badkamers Brabant
Savoor 11
5541 SK Reusel
0497 641 490 - info@tbbreusel.nl
Aangesloten bij
Tegelhal - Tegelhal Tegelhal - Tegelhal
TC Couwenberg Tegelhal Brabant in Reusel

Tegelhal Brabant 

Ben je op zoek naar tegels voor je badkamer? Kom dan kijken in onze tegelshowroom: Tegelhal Brabant in Reusel. Hier vind je tegels van de beste fabrikanten met een zeer scherpe prijs. Je hebt volop keuze in soorten en maten tegels. Met onze jarenlange expertise staan we garant voor kwaliteit. Kom langs! We helpen je graag om een goede keuze voor je badkamer te maken.

Tegelhal - 1.Tegelshowroom met de beste, scherp geprijsde tegels

Tegelshowroom met de beste, scherp geprijsde tegels

Tegels zijn er in vele soorten. Ook de kwaliteit kan heel verschillend zijn. Laat je in onze tegelshowroom daarom goed adviseren over de tegels die je voor je woning of badkamer kiest. Al tientallen jaren koopt Erwin Couwenberg de tegels direct in bij de beste tegelfabrikanten. Hierdoor kunnen we je tegels met de nieuwste designs, tegen de laagste prijs aanbieden. Met onze jarenlange ervaring helpen we graag om een goede keuze te maken uit de vele soorten tegels. Zo krijg je kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.

10 jaar garantie op vloertegels

In onze tegelhal vind je een ruim assortiment wand- en vloertegels voor je woning. Onze collectie bestaat uit diverse tegels in eigentijdse kleuren, zoals stone, lichtgrijs en greige. Als we onze tegelfabrikanten bezoeken, houden we de kwaliteit van de tegels die we inkopen goed in de gaten. Een hoge kwaliteit is daarom gegarandeerd. Hierdoor kunnen we op onze vloeren 10 jaar garantie op slijtage bieden. Laat je verrassen! Niet alleen door enorme keuze, maar ook door de kwaliteit.

Tegelhal - 2. 10 jaar garantie op vloertegels
Tegelhal - 3. Altijd de nieuwste tegels

Altijd de nieuwste tegels

We laten in onze tegelhal de nieuwste trends zien. Zoals de vele varianten van de betonlooktegel. Van grof getekend lichtgrijs tot tegels met patronen in subtiel antraciet. Ook houtlooktegels ontbreken niet in onze trendy tegelcollectie. Houtlooktegels zorgen voor warmte en sfeer in je huis én zijn heel makkelijk te onderhouden. Kom ons eigentijdse tegelassortiment bekijken in Tegelhal & Badkamers Brabant in Reusel. We laten je graag de allernieuwste tegels zien, rechtstreeks van onze tegelfabrikanten.

Bezoek onze showroom of bestel online

Graag ontvangen wij u in Tegelhal & Badkamers Brabant in Reusel. We laten u zien wat er op tegelgebied allemaal mogelijk is. Heeft u minder tijd? Dan kunt u een deel van onze tegels ook online bekijken en bestellen. Wij helpen u graag met het betegelen van uw badkamer of huis. Wij werken daarvoor in de wijde omgeving van Veldhoven, Hilvarenbeek, Eersel en Bladel, Kalmthout, Brecht, Turnhout, Lommel, Geel en Mol.

Tegelhal - Bezoek onze showroom of bestel online
Tegelhal - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Reusel

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Tegelhal & Badkamers Brabant

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Tegelhal & Badkamers Brabant? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Wij scoren een
11-09-2017
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Nee
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief