Tegelhal & Badkamers Brabant
Tegelhal & Badkamers Brabant
Savoor 11
5541 SK Reusel
0497 641 490 - info@tbbreusel.nl
Aangesloten bij
Woonvloeren - Woonvloeren Woonvloeren - Woonvloeren
Tegelhal & Badkamers Brabant in Reusel

Tegelwoonvloeren

Wij van Tegelhal & Badkamers Brabant in Reusel hebben een ruim assortiment tegels. Bij ons maak je kennis met de nieuwste design wand- en vloertegels. In diverse stijlen, formaten en kleuren. Tegels die niet alleen geschikt zijn voor je badkamer, maar ook voor alle andere ruimtes.

Woonvloeren - 1. Couwenberg Compleet tegelassortiment

Compleet tegelassortiment

Wij van Tegelhal & Badkamers Brabant in Reusel helpen je graag met het maken van een keuze uit ons complete aanbod wand- en vloertegels. De mogelijkheden van keramische tegels zijn eindeloos. Graag nodigen we uit om naar ons assortiment te komen kijken. In de tegelshowroom tref je maar liefst 60 woonvloeren. Van klassiek tot modern en van klein tot XXL-formaat. Voor de badkamer, maar ook voor je keuken of terras. In ons uitgebreide assortiment tegels vind je zeker een tegel die past bij je voorkeuren. 

Tegels zijn sfeerbepalend

Wij hebben met onze jarenlange ervaring een goed designersoog voor het ontwerpen van badkamers. Daar is het kiezen van een tegel een heel belangrijk onderdeel van. Tegelkleur, tegelgrootte en structuur zijn bepalend voor de sfeer van de ruimte. Samen kijken we naar wat het beste bij je thuis past.

Woonvloeren - 2. Couwenberg Tegels zijn sfeerbepalend/Nieuwste trend
Woonvloeren - 2. Couwenberg Tegels zijn sfeerbepalend/Nieuwste trend

De nieuwste trends

We importeren onze kwalitatief hoogwaardige tegels direct van de fabrikant uit onder meer Spanje en Italië. Je kunt er dan ook van verzekerd zijn dat we in onze showroom de nieuwste tegels tonen. Tegels die volgens de nieuwste technieken worden geproduceerd. Kleurvast, krasvast en onderhoudsvrij.

Eigen tegelzetters

Tegelhal & Badkamers Brabant in Reusel heeft een eigen tegelzetteam waardoor we je een perfect gelegde vloer kunnen aanbieden. Maak direct een afspraak of bezoek onze showroom in Reusel om naar hartenlust inspiratie op te doen. Natuurlijk staan wij klaar om je van uitgebreid advies voor je nieuwe tegelvloer te voorzien.
Tegelhal & Badkamers Brabant in  Reusel heeft in de afgelopen jaren heel veel badkamers gerealiseerd in onder andere Veldhoven, Hilvarenbeek, Eersel en Bladel.

Woonvloeren - 3. Couwenberg Eigen tegelzetters
Woonvloeren - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Reusel

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Tegelhal & Badkamers Brabant

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Tegelhal & Badkamers Brabant? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Wij scoren een
11-09-2017
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Nee
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief